Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

.

KCR teho-optimointi lastuKCR teho-optimointi lastu Mahdollistaa 5-10% pienemmän polttoainekulutuksen ja jopa 15-35% tehon/väännön lisäyksen.
Ota yhteyttä ja kysy omaan autoosi sopivaa yksikköä
 
 

 
Total öljytTotal öljyt  Total öljjyt täyttävät ja jopa ylittävät uusimpien moottoreiden vaatimukset. TOTALin johtavat tuotesarjat TOTAL QUARTZ INEO, TOTAL RUBIA ja TOTAL RUBIA WORKS kattavat kaikkien autoteollisuussektoreiden voiteluainetarpeet.  
   
 
 Bosh akutBosh akut  S6 AGM-teknologia – start-stop-järjestelmällä ja jarrutusenergian talteenotolla varustettuihin autoihin

S5 EFB-teknologia – start-stop-järjestelmällä varustettuihin autoihin

S5 / S4 / S3 PowerFrame®-teknologia – ihanteellista käynnistystehoa jokaiselle autolle

 
 
 
Bosch sulatBosch sulat Bosch Aerotwin -pyyhkijänsulat tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn kaikissa sääolosuhteissa, hiljaisen pyyhinnän ja merkittävästi pidemmän käyttöiän   
   
 
 Nexen renkaatNexen renkaat Maailman 20 suurimman rengasvalmistajan joukkoon kuuluva Nexen tunnetaan hyvästä laadustaan. Se on mm. Porsche Cayenne ja Macan valinta ensiasennusrenkaaksi.  
 

 
4TEC4TEC Voitelu- sekä polttoaine järjestelmän puhdistukseen

4TEC on epäpuhtauksien ja karstan poistamiseen, joka ennalta ehkäisee vikojen syntymistä ja palauttaa moottorin tehoa. Puhdas polttoainejärjestelmä vähentää myös polttoainekustannuksissa.